Handig om te weten

Goed voorbereid op vakantie gaan is belangrijk voor een geslaagde vakantie. Daarom hebben we praktische reisinformatie en tips voor Jordanië op één pagina verzameld. Mocht de informatie op deze pagina om de één of andere reden niet (helemaal) correct zijn volgens u, laat het dan weten via het contactformulier. We streven er uiteraard naar om de info op deze pagina altijd zo up-to-date mogelijk te houden. Soms is er sprake van lokale afwijkingen.

Uitgebreide reisinformatie over Jordanië vind je terug op de veelal Engelstalige Jordanië sites die je op het internet vindt. Een goede reisgids over Jordanië of één van de vakantiebestemmingen in Jordanië kan je vaak nog goede aanvullende informatie bieden. Let wel op dat de info actueel is. Informatie kan redelijk snel achterhaald of inaccuraat zijn. Als je over bepaalde zaken zekerheid wilt hebben kun je het beste vooraf contact opnemen met je accommodatie ter plaatse of je lokale reisagent.

Excursies en tickets regelen

Bij gespecialiseerde bedrijven zoals Tiqets en GetYourGuide kun je entreetickets, tours en activiteiten in Jordanië bekijken en reserveren. Zo ben je zeker van jouw plaatsje tijdens je vakantie in Jordanië.

✅ gegarandeerde toegang / deelname
🎟️ skip-the-line tickets
📷 unieke ervaringen in Jordanië
💳 te reserveren zonder creditcard

entreetickets, activiteiten en tours in Jordanië via GetYourGuide

entreetickets, activiteiten en tours in Jordanië via Tiqets